OBS: Værkstederne åbner den 10. maj – Vi kender ikke de endelige restriktionerne endnu, så hold øje med vores hjemmeside og Facebook sider.

TEKSTILVÆRKSTEDET

Legeplads for alle, der har lyst til at sy, strikke og hækle

Har du længe haft lyst til at kaste dig ud i en kreation, men tænkt, at evnerne ikke rakte? Er det svært at afkode den strikke-opskrift, eller vil du gerne lave et skrud, der fylder så meget, at den optager hele spisebordet derhjemme?
Så kom ind på Tekstilværkstedet. Her er der kyndig hjælp i rigelige mængder og god plads til metervis af stof ved de mange maskiner og store arbejdsborde.

Inspiration & vejledning

Du kan dykke ned i vores store mønsterkatalog eller finde inspiration i værkstedets bøger og udstillede modeller. Og hvis det skal være helt unikt, kan du kaste dig ud i farvekøkkenet, hvor du kan indfarve stof — eller måske tekstiltryk? Vi har massevis af originale, indiske tryk-træklodser!

Drømmer du om at sy din egen festkjole på værkstedet? Så læs her.

Arrangementer & workshops

Om mandagen er der hygge med strikkepinde og hæklenåle i strikkeværkstedet, og vi laver jævnligt arrangementer for voksne med babyer og med fokus på upcycling af genbrugstøj.

Børn er velkomne på Tekstilværkstedet, hvis de har en voksen makker med, og hvis I er en gruppe, så aftaler I det på forhånd med værkstedets leder, Eva, som kan kontaktes på Tlf: 65 51 28 80

Tilmelding

Der er ingen tilmelding på Tekstilværkstedet, men der er altid en åben dør og flinke folk, som glæder sig til at se dig.