SKRIVEMASKINEN

Ord & handling

Om Skrivemaskinen 4

Skrivemaskinen er et skriveværksted, et forfatterkursus og et nyt fællesskab om litteratur og ord på Kulturmaskinen i Odense. På Skrivemaskinen får du muligheden for at tage hånd om dit skrivetalent og udvikle dig.

Her møder du andre der beskæftiger sig med at skrive og som arbejder med litteratur. Du præsenterer dine tekster, få dem læst og få inspiration til at arbejde videre med dine egne ord. Sammen med de andre deltagere dykker du ned i ordenes maskinrum for at kvalificere og skærpe de ord, der kommer ned på papiret. Vi læser dine tekster sammen, så du kan få klarhed over hvordan ordene og sætningerne bliver opfattet og hvordan du bliver læst af andre.

Ord der brænder – i alle genrer

Hvad end du arbejder med et romanmanuskript, en samling af digte, et udkast, en skitse, et teaterstykke eller en blog – kort sagt tekster hvor ordene brænder og bruges til at udtrykke sig med – så får du på Skrivemaskinen kvalificeret dit arbejde og du får redskaber til at gå videre. Dette er kernen i Skrivemaskinens virke. Men udover dette arbejder vi også med at åbne skriften og orienterer den imod nye former – for vi skal være nysgerrige på skriftens vegne; på nye udtryk og genre.

Formålet med Skrivemaskinen er at give Odense et sted for den litterære samtale og praksis; et sted hvor vordende forfattere og litteraturinteresserede mødes.

Læs mere om forløbet og tilmelding i menuen til venstre.