Eventkoordinatorelever søges

Har du afsluttet eller er du i gang med grundforløbet til eventkoordinator? Har du lyst til at være med i planlægningen af Odenses mange events, musik- og kulturarrangementer? Vil du være en del af en by i udvikling? Så er du måske én af Odense Kommunes to nye eventkoordinatorelever. Odense Kommune søger pr. 1. april […]

Har du afsluttet eller er du i gang med grundforløbet til eventkoordinator? Har du lyst til at være med i planlægningen af Odenses mange events, musik- og kulturarrangementer? Vil du være en del af en by i udvikling? Så er du måske én af Odense Kommunes to nye eventkoordinatorelever.

Odense Kommune søger pr. 1. april 2019 to eventkoordinatorelever til et 2-årigt forløb.

Om uddannelsen
Oplevelsesområdet er i disse år i kraftig vækst, og udviklingen og gennemførelsen af oplevelser og events går i mange retninger. Målet med uddannelsen til eventkoordinator er, at du som uddannet eventkoordinator kan deltage i kreativ ideudvikling og planlægning samt gennemførelse af oplevelser/events.

Odense kommune tilbyder et 2-årigt praktikforløb indeholdende korte skoleophold i sammenlagt 11 uger inklusiv en afsluttende prøve.

Du vil som eventkoordinator opnå kompetencer inden for kreativ idéudvikling, planlægning af begivenheder, markedsføring, projektstyring og koordinering, transport- og logistikstyring, booking og kontraktindgåelse, samt økonomi knyttet til kulturbegivenheder.

Som elev hos os har du bl.a. mulighed for at indgå i planlægning og afvikling af følgende begivenheder:

  • Magiske Dage, Odense. Planlægning og afvikling af festivalen. Som eventkoordinator koordinerer du bl.a. de 120 frivilliges opgaver.
  • H.C. Andersen Festivals, som er Odenses store festival, der rummer eventyrlige kulturaktiviteter for alle aldersgrupper.
  • Planlægning og afvikling af arrangementer på Kulturmaskinen.
  • Sommer i Farvergården – er et tilbud målrettet børnefamilier, der tilbydes underholdning og en lang række udfordrende og sjove aktivitetsmuligheder.

Se filmen med en af vores nuværende elever her.

Om os
Som eventkoordinatorelev i Odense Kommune bliver du en del af to forskellige arbejdspladser – Kulturmaskinen og Odense Hovedbibliotek. Du veksler mellem de to arbejdspladser afhængig af, hvor de mest aktuelle og udfordrende opgaver finder sted, og du vil derfor også opleve, hvordan man arbejder med kultur og events i forskellige sammenhænge.

Om Kulturmaskinen
Kulturmaskinen etablerer kulturelle fællesskaber, hvor alle – børn, unge, voksne og professionelle samarbejdspartnere – har mulighed for at deltage, opleve eller selv skabe unikke kulturoplevelser og arrangementer. På Kulturmaskinen finder man en række kreative værksteder, men mest relevant for denne stilling, er de mange events og koncerter, der bliver afholdt på Kulturmaskinen hver måned. Du vil blive tilknyttet ”På plakaten”, som er et kontor placeret på 4. sal øverst i Kulturmaskinens bygning, hvor der godt nok er skråvægge og lavtloftet, men hvor kulturen bærer præg af ”højt til loftet” og en kreativ og uformel stemning, der bliver repræsenteret af de ildsjæle, som arbejder på Kulturmaskinen.

Om Hovedbiblioteket
Hovedbiblioteket er Odenses største kulturinstitution, og du vil få base i børn- og ungeafdelingen. Ud over almindelig biblioteksdrift arrangerer bibliotekerne mangeartede kulturelle begivenheder og større events bl.a. Magiske Dage. Du vil blive tilknyttet en projektenhed i biblioteket, som består af 5-6 personer, der målrettet arbejder frem mod afvikling af festivalen. Du vil internt skulle arbejde sammen med bibliotekets PR- og kommunikationsafdeling og sekretariat. Eksternt kommer du til at arbejde sammen med de fleste store kulturinstitutioner i Odense og også med private aktører bl.a. Cityforeningen, Brandts, Arkaden og Storms. Du skal også forvente at være med til at redigere festivalens hjemmeside – magiskedageodense.dk.

Om dig
Når vi skal vælge vores kommende elever, lægger vi vægt på, at du:

  • Har lyst og energi til selvstændigt at håndtere kulturelle begivenheder
  • Har erfaring med eller stærk interesse for en eller flere kulturformer (musik, teater, etc.)
  • Er dygtig i skriftlig præsentation og personlig fremtræden

Adgangskrav
Der er flere veje til at blive elev hos os:

  • Du har afsluttet det grundforløb, der giver adgang til eventkoordinatoruddannelsens hovedforløb, og du er dermed klart til at starte hos os den 1. april 2019
  • Du er allerede startet på grundforløb 2 og du kan derfor indgå en uddannelsesaftale med løn på den resterende del af grundforløbet. Opstart vil være umiddelbart efter, at du har bestået dit grundforløb 2.
  • Du er endnu ikke startet på dit grundforløb 2, og du vil derfor kunne indgå uddannelsesaftale med løn under hele grundforløbet. Opstart vil være umiddelbart efter, at du har bestået dit grundforløb 2.

Det forudsættes, at du, som elev hos os, følger det tilhørende skoleforløb CPH West i Taastrup.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Du får løn både på skoleforløb og når du er i praktik. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer ugentligt.
Ifm. afvikling af events kan der forekomme aften- og weekendarbejde.

Vil du vide mere?
Den 29. januar afholder Tietgen Business en karriedag på Rådhuset, hvor du vil have mulighed for at høre mere om uddannelsen samt møde en af vores nuværende elever. Arrangementet bliver afholdt den 29. januar, og det forgår i Rådhushallen på Odense Rådhus. Arrangementet er for elever på Tietgen Business. Du kan også læse mere om at være eventkoordinatorelev på odense.dk/elev.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jimmi Mørup Nielsen, funktionsleder Kulturmaskinen, på tlf. 2012 4618 eller Søren Dahl Mortensen, senior projektleder Odense Bibliotekerne, på tlf. 2341 3915.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er søndag den 17. februar 2019, og vi forventer at afholde samtaler den 25. februar 2019.

Søg stilling

Odense Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold og handicap.

Se det oprindelige stillingsopslag på Odense Kommunes hjemmeside her.