Mediegrafisk værksted holder sommerferie fra torsdag d. 27. juni og åbner igen mandag d. 5. august 2019.

Mediegrafisk værksted

Mangler bilen flammer på siden? Har du en yndlings-VHS, der er ved at være slidt? Skal du lave en invitation til sønnens konfirmation? Er I en gruppe, som mangler trøjer med tryk af fredagsbarens logo? Er du nyopstartet og skal have lavet visitkort og hjemmeside? Kom ned i Mediegrafisk værksted!

Her kan du nemlig alt muligt. Så meget, at det kræver en punktopstilling:

  • Printe flyers, plakater og store bannere
  • Printe og skære autofolie og klistermærker
  • Lave video- og lydredigering — brænde til DVD eller uploade til YouTube
  • Scanne fotos og dias, samt billedbehandle i Photoshop
  • Lave foldere, visitkort, ansøgninger og eksamensopgaver
  • Overspille dine gamle kassette-, VHS-, VHS-C-, DV-bånd, m.fl.
  • Dekorere T-shirts: Gummitryk og stoftryk.
  • Du kan også tjekke Facebook, med en kop kaffe nede fra caféen.
  • Og meget meget mere — du skal bare spørge.

Du skal bare lige huske, at Mediegrafisk værksted er et borgerværksted, hvor du selv skal lave dine ting. Vi vil rigtig gerne hjælpe og vejlede dig, men du skal selv lave dem, og det er jo også det, der er det sjove.

Super-printer

Vores storformat-printer kan både printe og skære — hvilket giver mange muligheder. Du kan både lave autofolie og klistermærker og få dem skåret ud med det samme, og du kan selvfølgelig stadig få printet plakater og bannere. Alt hvad du printer på storformatsprinteren, holdbare solvent print, som ikke falmer i solen.

Sæt gang i fantasien

Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan lave på Mediegrafisk værksted — du er meget velkommen til at komme op og få en rundvisning og en snak om mulighederne. Der er altid et venligt ansigt, som vil tage pænt imod dig.

Børn er velkomne

Værkstedet er de voksnes legeplads, men børn er også velkomne i følge med voksne. Børnene må gerne sidde ved en computer (efter de alm. priser), men de skal være selvhjulpne. De voksne ledsagere skal sørge for, at de ikke forstyrrer de andre brugere af værkstedet. Bare husk, at værkstedet ikke er en spillecafé.

Til gengæld er værkstedet indrettet, så du kan lave en bred vifte af opgaver inden for grafik og videoredigering. Hvis du f.eks er 12-13 år og har lyst til at lave en plakat eller en invitation eller en t-shirt med tryk, så er du altså velkommen.

Få den hjælp du har behov for

På Mediegrafisk værksted kører vi efter princippet hjælp til selvhjælp. Det betyder, at du som udgangspunkt selv laver dine ting, men at værkstedets personale hjælper dig i gang med dit projekt og vejleder dig undervejs, hvis du har behov for det. Men vi kan ikke hjælpe med reparationer eller installationer af programmer på egen computer.