Magasinet: intim teater- og musikscene

På Magasinet kommer du tæt på kunstnerne og oplever et af byens bedste lydanlæg. Mere end 150 gange om året kan du opleve levende kultur — fra koncerter til stand-up, filmfestival og revyteater.

Magasinets styrke er, at de kan lave de fleste typer af arrangementer, fra sidde-koncerter, stå-koncerter til konferencer, foredrag og børnearrangementer. Med nem omstilling fra Heavy Rock til noget for de mindste, men uanset hvad der er behov for fra Magasinets side, sørger de tilknyttede altid for, at kvaliteten er i højsædet. Det er kvaliteten i samspil med udfoldelsesmulighederne, der skaber succesen bag Magasinet.

Magasinet er et venue hyppigt benyttet af kunstnere, artister og stand-up komikere, der ønsker en følelse af nærvær og forbindelse til publikum, såvel som at publikum selv føler sig tættere på kunstnere. Det giver rig mulighed for at opleve levende kultur — fra rock til stand up, filmfestival og revyteater.

Siden 1989 har Magasinet været et oplagt sted at afvikle arrangementer af alle arter. Om det er koncerter, teater, borgermøder, foredrag eller konferencer, så kan Magasinets vægge både rumme og udfolde events og oplevelser til glæde og gavn for artister, foreninger og ikke mindst publikum.

I 2005 blev Magasinet inkorporeret under Kulturmaskinen, da kulturhuset flyttede fra Badstuen på Østre Stationsvej ind til Brandts Klædefabrik. Med plads til 800 mennesker stående, 500 siddende, fænomenal akustik og en rumlig følelse af nærvær, er Magasinet en af byens mest intime teater- og musikscener.

Hvis du er interesseret i at leje Magasinet til et arrangement, skal du henvende dig på mail til bookmagasinet@odense.dk.
Flugtvejsplan-Magasinet-3-12-2018. Bemærk markeringen af pladser med begrænset udsyn på balkonen.

Bemærk

Overtøj og store tasker skal afleveres i garderoben, det koster kr. 20,- pr. del.

Der må ikke medbringes mad- eller drikkevarer uden forudgående aftale.

Dørene åbnes — som hovedregel — en time før koncertens/arrangementets start.

Kommende Arrangementer

Se alle