Indbydelse til parade og fernisering 23. august 2019 kl. 14

Indbydelse til Parade & fernisering for HAPPY ALPHABET Den 23. August kl. 14 Kulturmaskinen præsenterer den 23. august streetartkunstneren Thomas Dambos interaktive og mobile kunstprojekt Happy Alphabet. Dette er et 3-dimensionelt alfabet udsmykket af fynske aktører, hvor genbrugsmaterialer og genbrugstræ er blevet til kunst i fynboernes hænder. Det sætter fokus på legende kunst og kultur samt […]

Indbydelse til

Parade & fernisering for

HAPPY ALPHABET

Den 23. August kl. 14

Indbydelse til parade og fernisering 23. august 2019 kl. 14

Kulturmaskinen præsenterer den 23. august streetartkunstneren Thomas Dambos interaktive og mobile kunstprojekt Happy Alphabet. Dette er et 3-dimensionelt alfabet udsmykket af fynske aktører, hvor genbrugsmaterialer og genbrugstræ er blevet til kunst i fynboernes hænder. Det sætter fokus på legende kunst og kultur samt fremhæver alle de ressourcer, der gemmer sig rundt omkring – i både mennesker og genbrugsmaterialer.

Med udgangspunkt i eventyrernes mindste byggesten bogstavet er dette Kulturmaskinens bidrag til HC Andersen Festivals 2019.

PROGRAM:
Kl. 14 PARADE igennem byens gader fra Farvergården til Kongensgade og Vestergade, hvorefter det mobile alfabet igen indfinder sig i Farvergården. Herefter er bogstaverne til fri afbenyttelse af publikum og leg, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser.

Kl. 15 FERNISERING med taler af Kulturmaskinens chef Jakob Kwedéris. kunstneren Thomas Dambo og professor Johs. Nørregaard Frandsen. Tilsat bobler, snacks og DJ-musik.

Kl. 16 DIGTOPLÆSNING og smukke guitartoner af Lui Larsen.

Kultur er noget vi skaber sammen, så kom vær med til at fejre og lege samt skabe en helt forrygende dag i selskab med et unikt, inspirerende og lykkeligt alfabet. Vi glæder os til at se dig/jer.

Kærlig hilsen
Kunstner Thomas Dambo
H. C. Andersen Festivals
& Kulturmaskinen