Herunder kan kan du finde seneste information om Covid-19 tiltag i Kulturmaskinen.

Retningslinjer Magasinet og Frølageret – Maj 2021 (PDF -åbner i nyt vindue)

 

Opdatering 16.06.2021

Slut med mundbind – men husk coronapas

Endelig kan vi smide mundbindene! Det er skønt! Husk, at du stadig skal have gyldigt coronapas, for at komme i Kulturmaskinen – både i værkstederne og til arrangementerne.

Coronapasset kan du smartest vise på telefonen i Coronapas-app’en, som kan downloades gratis i App-store eller Google Play. Husk også at medbringe ID, så vi ved du er dig. Hvis du er fritaget fra coronatest og deraf ikke har et gyldigt coronapas, kræver vi at se dokumentation for dette. Ellers kan vi ikke lukke dig ind.

Husk også stadig at holde afstand, nys i ærmet og bliv hjemme, hvis du er syg.


Opdatering 24.05.2021

Fritagelse fra coronapas og mundbind

Vi har desværre oplevet et unormalt højt antal personer, der hævder at være fritaget fra brug af mundbind samt gyldigt coronapas.
Derfor vil vi fremover skærpe vores kontrol, sådan at vi som kulturinstitution kan efterleve myndighedernes retningslinjer og sikre en tryg og god oplevelse for alle.

Derfor gælder følgende for dig, der er bruger eller kunde hos os:

 • Hvis du er fritaget fra coronatest og deraf ikke har et gyldigt coronapas, kræver vi at se dokumentation for dette.
 • Hvis du er fritaget fra at bære mundbind, kræver vi enten at se dokumentation eller at du skriver under på tro og love at du er fritaget.
 • Hvis du ikke kan dokumentere at du er fritaget, kan vi desværre ikke lukke dig ind, da vi vurderer at det skaber utryghed hos øvrige gæster og personale.

Hvis der opstår spørgsmål i forbindelse med den opdaterede politik kan du henvende dig til faglig leder Niels Christian, nicge@odense.dk

Opdatering 20.05.2021

Værkstederne

Vi er super klar til at se dig den 25.maj kl. 11.00 og glæder os til igen at høre summen af symaskiner, drejeskiver og gode mennesker.

For at gøre brug af vores fantastiske værksteder, er der nogle overordnede retningslinjer, vi skal overholde:

Du skal vise Coronapas og ID

 • Du skal bære mundbind – men må ta den af når du sidder ned.
 • På lerværkstedet beder vi dig selv have et forklæde med, sådan at det ikke går igen fra person til person.
 • På begge værksteder skal du sørge for at gøre rent og spritte af efter dig selv, når du forlader dit arbejdsbord.
 • Hvis du er fritaget fra både mundbind og test, så beder vi dig kontakte os på forhånd, så vi kan sikre tryghed og en god oplevelse for både medarbejdere og brugere. Send mail til evhol@odense.dk

Vi gør opmærksom på at du kan blive afvist, hvis du ikke følger retningslinjerne.


Opdatering 06.05.2021

Genåbning!

Hurra! Så oprandt dagen, hvor kulturen kunne åbne og vi glæder os i ekstrem grad til at slå dørene op igen. Allermest glæder vi os til at se DIG igen!

Fælles for deltagelse i alle vores aktiviteter er dog:

 1. Du skal vise et gyldigt coronapas (negativ test, færdigvaccineret eller tidligere smittet)
 2. Du skal vise et gyldigt ID
 3. Du skal bære mundbind eller visir, når du går eller står. Når du sidder ned, må du tage det af.
 4. Husk håndsprit og afstand
 5. Kom ikke, hvis du føler dig syg

Frølageret
Vi åbner vores skønne lille spillested igen med en kapacitet på max 70 siddende gæster. Der er masser af spændende ting på programmet – se selv her! Baren lukker for salg af alkohol kl. 22, men arrangementet slutter, når det slutter.

Magasinet
Vi glæder os til at invitere max 350 siddende gæster indenfor i Magasinet. Du må sidde tæt med dem, du kender, men hold en stol til næste selskab. Til nogle arrangementer er der faste pladser, og til andre er der fri placering med udlevering af spærrekort, du kan lægge på sædet ved siden af dig. Vi har bygget baren om, og vi håber at du vil besøge den flittigt – bare husk at holde afstand. Baren lukker for salg af alkohol kl. 22, men arrangementet slutter, når det slutter.

Værkstederne
Vi havde lige smidt joggingbukserne, men må desværre erkende, efter nærmere læsning af retningslinjerne, som landede torsdag den 6/5, at værkstederne alligevel ikke kan åbne endnu. Vi håber at få lov til at åbne værkstederne den 25/5, men opdaterer med yderligere info, når retningslinjerne lander.

Kunstbygningen Filosoffen
Hov – her har vi jo allerede åbent – og vi har haft det siden 21. april. Vi glæder os til at se dig, når du alligevel skal en tur i mosen, kan du jo kigge forbi. Det er helt gratis.

 


Opdatering 21.01.2021

Kunstbygningen Filosoffen åbnede den 21. april, men indtil den 6. maj er Kulturmaskinen lukket på grund af restriktioner som følge af covid-19.

Vi glæder os til at åbne alle døre igen!

De specifikke retningslinjer for besøg i Kunstbygningen Filosoffen finders her.

Genåbningen af resten af Kulturmaskinen sker selvfølgelig også i henhold til gældende retningslinjer om coronapas, forsamlingsforbud, areal pr. bruger osv. De endelige vilkår meldes ud når disse er på plads.