Herunder kan kan du finde seneste information om Covid-19 tiltag i Kulturmaskinen.

Retningslinjer Magasinet og Frølageret – Maj 2021 (PDF -åbner i nyt vindue)

 


 

Opdatering 06.05.2021

Genåbning!

Hurra! Så oprandt dagen, hvor kulturen kunne åbne og vi glæder os i ekstrem grad til at slå dørene op igen. Allermest glæder vi os til at se DIG igen!

Fælles for deltagelse i alle vores aktiviteter er dog:

  1. Du skal vise et gyldigt coronapas (negativ test, færdigvaccineret eller tidligere smittet)
  2. Du skal vise et gyldigt ID
  3. Du skal bære mundbind eller visir, når du går eller står. Når du sidder ned, må du tage det af.
  4. Husk håndsprit og afstand
  5. Kom ikke, hvis du føler dig syg

Frølageret
Vi åbner vores skønne lille spillested igen med en kapacitet på max 70 siddende gæster. Der er masser af spændende ting på programmet – se selv her! Baren lukker for salg af alkohol kl. 22, men arrangementet slutter, når det slutter.

Magasinet
Vi glæder os til at invitere max 350 siddende gæster indenfor i Magasinet. Du må sidde tæt med dem, du kender, men hold en stol til næste selskab. Til nogle arrangementer er der faste pladser, og til andre er der fri placering med udlevering af spærrekort, du kan lægge på sædet ved siden af dig. Vi har bygget baren om, og vi håber at du vil besøge den flittigt – bare husk at holde afstand. Baren lukker for salg af alkohol kl. 22, men arrangementet slutter, når det slutter.

Værkstederne
Vi havde lige smidt joggingbukserne, men må desværre erkende, efter nærmere læsning af retningslinjerne, som landede torsdag den 6/5, at værkstederne alligevel ikke kan åbne endnu. Vi håber at få lov til at åbne værkstederne den 25/5, men opdaterer med yderligere info, når retningslinjerne lander.

Kunstbygningen Filosoffen
Hov – her har vi jo allerede åbent – og vi har haft det siden 21. april. Vi glæder os til at se dig, når du alligevel skal en tur i mosen, kan du jo kigge forbi. Det er helt gratis.

 


Opdatering 21.01.2021

Kunstbygningen Filosoffen åbnede den 21. april, men indtil den 6. maj er Kulturmaskinen lukket på grund af restriktioner som følge af covid-19.

Vi glæder os til at åbne alle døre igen!

De specifikke retningslinjer for besøg i Kunstbygningen Filosoffen finders her.

Genåbningen af resten af Kulturmaskinen sker selvfølgelig også i henhold til gældende retningslinjer om coronapas, forsamlingsforbud, areal pr. bruger osv. De endelige vilkår meldes ud når disse er på plads.