Velkommen til Kulturmaskinen

Kulturmaskinen er byens kulturelle legeplads, og her er der ikke nogen, der ikke er plads til.

Lerværkstedet
Elsker du at kreere med hænderne, er Lerværkstedet din nye oase, hvor du kan dreje og forme smukke eller sjove ting og gøre dem endnu smukkere med glaseringer.

Tekstilværkstedet
Er du mere til at strikke eller sy, så skal du en etage op på Tekstilværkstedet, for her kan du sy din nye sommerkjole eller ungernes fastelavnsdragt eller et sengetæppe til din mor eller fikse den kant på yndlingsbukserne, som er gået op.

Magasinet & Frølageret
I Magasinet og Frølageret er der koncerter, foredrag, musicals & comedy, og hvis du mangler centralt placerede lokaler i Odense, så er Rosenbæk huset og mødelokalerne et oplagt valg.

OFF-Odense Internationale Filmfestival
I eftersommeren hersker OFF, som er Danmarks hyggeligste, modigste og mest opfindsomme kortfilmfestival med et varieret og eksperimenterende filmprogram, tankevækkende oplevelser, debatter, workshops, koncerter og meget mere.

Kunstbygningen Filosoffen
Ved Odense Ås mest idylliske knæk ligger Kunstbygningen Filosoffen. I Filosoffens rum finder du spændende kunstudstillinger inden for alle medier. Udstillingerne skifter cirka hver 2.-4. uge, der udøves hovedsageligt ikke censur, og entréen er gratis.

Faciliteter for handicappede
Der er adgang til alle værksteder med elevator.  Elevatorens døråbning er 90 cm, og elevatorrummet er 95 cm bredt og 140 cm dyb.

Caféen har også en lift, der måler 90/92/147 cm.

Uanset hvem du er, så er Kulturmaskinen dit hus. Dørene er åbne, der er altid nogen til at tage venligt imod dig og hjælpe dig på plads og videre med dit projekt eller din udfordring.

Velkommen!