BODYSLAM! vender tilbage til Odense, når den vanvittige wrestling-verden vælter udover scenekanten på Magasinet.

I løbet af blot tre år har forbundet BODYSLAM! opbygget en profil som Skandinaviens førende indenfor live wrestling. Så der er smæk for skillingen og knytnæve-sandwiches på menuen foran det altid fantastiske odenseanske publikum.

Vi ses til masser af live wrestling action med alle de brogede karakterer, der ikke har langt fra tanke til handling; om det er trap-rapperen Michael Fynne, der kan “make it rain”, den gale kultleder Peter Olisander, der prædiker at “Sandheden gør ondt”, eller de festglade dakkedakker Randers-Pagne, der hælder Mokai’er i sig, er underholdningen sikret med farverig action i højsædet. Og så er der selvfølgelig også besøg fra nogen af udlandets bedste og mest spændende wrestlere.

Alle herlighederne bliver som altid introduceret af vores elskede Ceremonimester Madsen, som måske er lidt ekstra oppe at køre, da han er på hjemmebane her i Odense.

Wrestling er ikke helt som nogen anden underholdningsform, så der er en helt unik oplevelse under opsejling. Højtflyvende, hårdtslående og helt sit eget! Vent ikke for længe med at sikre dig billetter til øretævernes holdeplads i hjertet af Odense.

“Publikum går amok, som var det en landskamp i Parken” – B.T.
“I aften lever drengedrømmen i bedste velgående … salen koger” – Berlingske

Arrangementet præsenteres af BODYSLAM! Ved spørgsmål kontakt:
Mail: kontakt@bodyslam.dk
Tlf.: 60 68 86 38