Nashville Nights – 16. – 18. september i Odense!

Er du klar til Nashville Nights 2022? En række fede musikere, især fra USA, indtager byen og spiller, på ægte Nashville Manér, byen tynd. Store amerikanske navne, du måske ikke kender, men som er den helt ægte vare “over there”, men også nordiske kendinge som Thomas Dybdahl, Allan Olsen og mange andre! Kulturmaskinen er selvfølgelig […]

Er du klar til Nashville Nights 2022?

En række fede musikere, især fra USA, indtager byen og spiller, på ægte Nashville Manér, byen tynd. Store amerikanske navne, du måske ikke kender, men som er den helt ægte vare “over there”, men også nordiske kendinge som Thomas Dybdahl, Allan Olsen og mange andre!

Kulturmaskinen er selvfølgelig med, når det sjove sker – og derfor kan du finde masser af musik under festivalen i både Frølageret og Magasinet.

Du kan se hele programmet og bliver meget klogere på alle de kunstnere, du kan møde under festivalen på nnisf.org.