Vinterjazz 2022!

For første gang i mange år er Kulturmaskinen del af Vinterjazz! Vinterjazz samler hvert år i februar opmærksomheden omkring jazz-musik i hele landet. Festivalen, som oprindeligt startede i vores eget Magasinet, favner over 1200 koncerter og typisk omkring 250.000 gæster. I år har vi indgået et samarbejde med Odense Jazz Festival og Påtaget om at […]

For første gang i mange år er Kulturmaskinen del af Vinterjazz!

Vinterjazz samler hvert år i februar opmærksomheden omkring jazz-musik i hele landet. Festivalen, som oprindeligt startede i vores eget Magasinet, favner over 1200 koncerter og typisk omkring 250.000 gæster.

I år har vi indgået et samarbejde med Odense Jazz Festival og Påtaget om at præsentere nogle af landets stærkeste jazznavne.

Programmet for Frølageret ser ud som følger:

6/2
Vinterjazz For Kids med Jens Blendstrup, Jeppe Zeeberg og Oliver Laumann

9/2
Makiko Hirabayashi Trio

10/2
Anders Mogensen Winter Quartet feat. Lars Jansson & Hans Ulrik

11/2
Palle Mikkelborg & Jakob Bro: Returnings – Vinterjazz

12/2
Karmen Rõivassepp Quartet – Vinterjazz

Vinterjazz 2022!