Kulturmaskinen er lukket indtil den 17. januar

Ja, bare rolig. Ikke sådan for evigt altså. Fra søndag den 19. december lukker Kulturmaskinen i 4 uger, som følge af de nye restriktioner. I denne periode vil der været lukket for arrangementer, udstillinger og aktiviteter på Magasinet, Frølageret, Kunstbygningen Filosoffen og i værkstederne. Vi forventer at åbne igen mandag den 17. januar 2022, men […]

Ja, bare rolig. Ikke sådan for evigt altså.

Fra søndag den 19. december lukker Kulturmaskinen i 4 uger, som følge af de nye restriktioner. I denne periode vil der været lukket for arrangementer, udstillinger og aktiviteter på Magasinet, Frølageret, Kunstbygningen Filosoffen og i værkstederne.

Vi forventer at åbne igen mandag den 17. januar 2022, men opdaterer løbende.

Brugere af lerværkstedet vil kunne afhente værker:

Mandag d. 20. december kl. 14.00-18.00
Tirsdag d. 21 december kl. 11.00-13.00

God jul – det skal det nok blive.

/Kulturmaskinen

 

Foto: Malthe Roland