Akademiet for Åben Lytning

Synes du at det er svært at forstå meget af den ‘artsy’ musik? Føler du dig ofte ‘sat af’, når du oplever kunst, som andre tilsyneladende forstår og elsker? – Så skal du måske deltage i Akademiet for Åben Lytning! I samarbejde med Odense Musikbibliotek og Momentum Musik inviterer Kulturmaskinen dig indenfor på et ‘akademi’, […]

Synes du at det er svært at forstå meget af den ‘artsy’ musik? Føler du dig ofte ‘sat af’, når du oplever kunst, som andre tilsyneladende forstår og elsker?

– Så skal du måske deltage i Akademiet for Åben Lytning!

I samarbejde med Odense Musikbibliotek og Momentum Musik inviterer Kulturmaskinen dig indenfor på et ‘akademi’, hvor kollektivet Eget Værelse i dette efterår er ‘rektorer’ og har tilrettelagt programmet, der består af koncerter, udstillinger og workshops.

Du kan læse mere om forløbet her, og booke en partout-billet til kun 300,-.