Brug hænderne – og fordyb dig i uge 26 & 27!

Når hænderne arbejder, kan hovedet ikke. Den pause har du fortjent. Har du ikke? I uge 26 og 27 kan du deltage i masser af aktiviteter i – og omkring vores værksteder. Barn eller voksen, begynder eller professionel – det er lige meget. Der er noget for enhver. Billetter findes her: Lerværkstedet Tekstilværkstedet

Brug hænderne - og fordyb dig i uge 26 & 27! Brug hænderne - og fordyb dig i uge 26 & 27! 1 Brug hænderne - og fordyb dig i uge 26 & 27! 2 Brug hænderne - og fordyb dig i uge 26 & 27! 3 Brug hænderne - og fordyb dig i uge 26 & 27! 4 Brug hænderne - og fordyb dig i uge 26 & 27! 5

Når hænderne arbejder, kan hovedet ikke. Den pause har du fortjent. Har du ikke?

I uge 26 og 27 kan du deltage i masser af aktiviteter i – og omkring vores værksteder. Barn eller voksen, begynder eller professionel – det er lige meget. Der er noget for enhver.

Billetter findes her:
Lerværkstedet
Tekstilværkstedet