Vi åbner!

Den 6. maj må vi åbne dørene igen – i hvert fald til vores spillesteder Frølageret og Magasinet. Såmeget står klart efter gårsdagens udmelding fra Christiansborg. Hvor vi dog savner dig – og vi glæder os som gale til at åbne dørene igen! Endnu vides ikke præcist, hvordan rammerne bliver. Hvor mange må vi være […]

Den 6. maj må vi åbne dørene igen – i hvert fald til vores spillesteder Frølageret og Magasinet. Såmeget står klart efter gårsdagens udmelding fra Christiansborg.

Hvor vi dog savner dig – og vi glæder os som gale til at åbne dørene igen! Endnu vides ikke præcist, hvordan rammerne bliver. Hvor mange må vi være sammen? Hvor meget plads skal vi hver have? Hvordan tjekker vi coronapasset?

Alle disse spørgsmål regner vi med svar på snarest, så vi kan komme i gang med det som er allersjovest – nemlig at være værter for store oplevelser!

Hvis du har billet til et arrangement i april, så vær opmærksom på at vi nok er i gang med at flytte det. Det er et stort puslespil og vi er i gang med at finde nye datoer – så hvis du ikke har hørt  fra os endnu, så skal vi nok finde din indbakke.

KH Kulturmaskinen