Nye corona-restriktioner

(Denne side opdateres løbende.) *** (Opdateret 31.12.20) Restriktionerne er forlængede – vi følger udviklingen og aflyser om nødvendigt løbende. Kulturmaskinen er foreløbigt lukket til 17. januar 2021. *** Regeringen har dags dato (07.12.20) udstukket nye restriktioner, som har betydning for Kulturmaskinens åbningstider. Sammen med flere dele af samfundet vil Kulturmaskinen fra onsdag den 9. december […]

(Denne side opdateres løbende.)

***

(Opdateret 31.12.20)
Restriktionerne er forlængede – vi følger udviklingen og aflyser om nødvendigt løbende. Kulturmaskinen er foreløbigt lukket til 17. januar 2021.

***

Regeringen har dags dato (07.12.20) udstukket nye restriktioner, som har betydning for Kulturmaskinens åbningstider.

Sammen med flere dele af samfundet vil Kulturmaskinen fra onsdag den 9. december 2020 og som minimum indtil 3. januar. 2021 holde lukket. (Nu til 17. januar 2021).

Vi forsøger at flytte de arrangementer, vi kan til bedre tider. Alle billetkøbere til arrangementer i Frølageret og Magasinet i den berørte periode får direkte besked per e-mail i de kommende dage.

 
Alle værkstedsbrugere, som har købt tider får ligeledes direkte besked per e-mail, om refusion. Har du lertøj liggende på Kulturmaskinen, kan dette afhentes tirsdag den 8. december mellem 11 og 21.

Deltagere på skrivekurset Skrivemaskinen får direkte besked om en virtuel afslutning på forløbet.

Kunstbygningen Filosoffen er lukket resten af året.