Corona-update oktober 2020

Bare rolig. ❤️ Vi har stadig åbent. Du må stadig gerne komme til koncerter, foredrag, kunstudstilinger osv. Bare du er rask og husker mundbindet. 😷 Til gengæld er vi nødt til at nedsætte kapaciteten på vores værksteder. Der må, fra torsdag den 29. oktober 2020, maksimalt være 10 personer til stede på henholdsvis Tekstilværkstedet – Kulturmaskinen og Lerværkstedet – […]

Bare rolig. ❤️

Vi har stadig åbent. Du må stadig gerne komme til koncerter, foredrag, kunstudstilinger osv. Bare du er rask og husker mundbindet. 😷

Til gengæld er vi nødt til at nedsætte kapaciteten på vores værksteder. Der må, fra torsdag den 29. oktober 2020, maksimalt være 10 personer til stede på henholdsvis Tekstilværkstedet – Kulturmaskinen og Lerværkstedet – Kulturmaskinen. Hold øje med værkstedernes egen kommunikation om mulige tilmeldingskrav.

Kulturen kan ikke slås ihjel af en virus.

⚙️❤️