OBS: Mundbind

OBS!   Nyt, efter pressemødet fredag den 18/9 2020:   1. ALLE planlagte arrangementer gennemføres som planlagt, medmindre andet er meldt ud på mail, direkte til billetkøbere. Forsamlingsforbuddet over 50 personer gælder ikke på indendørs spillesteder. I Frølageret må vi være 70 og i Magasinet 350.   2. Vi opfordrer alle gæster i Frølageret og […]

OBS!
 
Nyt, efter pressemødet fredag den 18/9 2020:
 
1. ALLE planlagte arrangementer gennemføres som planlagt, medmindre andet er meldt ud på mail, direkte til billetkøbere. Forsamlingsforbuddet over 50 personer gælder ikke på indendørs spillesteder. I Frølageret må vi være 70 og i Magasinet 350.
 
2. Vi opfordrer alle gæster i Frølageret og Magasinet til at bære mundbind, når de færdes på spillestederne. Vi vil sælge et begrænset antal mundbind i døren, men sørg allerhelst for det hjemmefra. Det giver mest ro ved indgangen.
 
Vi klarer også dette, sammen!
 
Venlig hilsen
Kulturmaskinen ⚙️❤️