Kulturmaskinens store corona-status

80.09.2020 Kære ven af Kulturmaskinen Vi vil så gerne passe på dig, når du er hos os – og derfor føler vi os nødsagede til at reagere på det øgede smittetryk, der opleves i disse dage. Fra i dag og umiddelbart i 14 dage frem (med mulighed for forlængelse) kan du kun købe billet til […]

80.09.2020

Kære ven af Kulturmaskinen

Vi vil så gerne passe på dig, når du er hos os – og derfor føler vi os nødsagede til at reagere på det øgede smittetryk, der opleves i disse dage.

Fra i dag og umiddelbart i 14 dage frem (med mulighed for forlængelse) kan du kun købe billet til vores arrangementer i forsalg, og ikke længere kan købe en billet i døren. Til gengæld, vil du fremover kunne købe en forsalgsbillet – også efter arrangementet er påbegyndt.

Det er noget vi sætter i værk, for at kunne deltage aktivt i smittesporingen. Hvis du har købt billet på forhånd, har du registreret dig. På den måde kan vi altid finde tilbage til dig, og varsle dig hvis vi skulle modtage ny smitteinformation.

Af samme årsag vil vi også registrere alle brugere af lerværkstedet og tekstilværkstedet, samt besøgende til ferniseringer i Kunstbygningen Filosoffen.

Vi opfordrer også til, at alle som har mulighed for det, downloader app’en Smitte|stop.

Alle regler og retningslinjer omkring afstand, hygiejne, siddepladser, forsamlinger etc. følges naturligvis til punkt og prikke fra Kulturmaskinens side – hvad enten, det er på værkstederne, til fernisering, foredrag eller koncerter.

Tak for din hjælp! Den betyder noget i det store billede. ❤️

Venlig hilsen
Kulturmaskinen

Generelt:
Magasinet kan vi, efter gældende regler, afholde arrangementer med op til 350 siddende gæster. Det kommer til at bide nogle af de største arrangementer over i to. Hvis du har købt billet til et arrangement, som har solgt mange billetter, kan du altså risikere at arrangementet flyttes nogle timer. Hold øje med og afvent en melding fra arrangementets arrangør. For at holde afstand, holder vi et sæde frit mellem selskaber, der kommer sammen. Der indsluses i et jævnt tempo, der sikrer afstand – og efter arrangementernes afslutning åbnes 3 udgange, så man hurtigt kan komme ud.

I Frølageret kan vi, efter gældende lovgivning, afholde arrangementer med op til 70 siddende gæster.

Det ser umiddelbart ikke ud til, at vi får lov til at præsentere koncerter med stående publikum foreløbig. Enkelte koncerter flyttes til Magasinet. Følg med på Facebook, og i din inbox.

Vi har indkøbt mundbind, som kan købes i baren – men tag gerne et på. Det er ikke et krav, men det gør måske en forskel alligevel. Der er naturligvis også placeret spritbeholdere hist og her, så vi alle, sammen, kan gøre en indsats for håndhygiejnen og vi gør ekstra rent på kontaktflader i disse tider.

Værkstederne er efterhånden fuldt funktionelle. Her arbejdes der dog med nedsat kapacitet og ekstra afspritning af arbejdsstationer og værktøj. Se på hvert enkelt værksted for det fulde omfang af begrænsningerne.

Mødelokalerne kan fortsat lejes, dog med halv kapacitet.

Hos Kunstbygningen Filosoffen er der håndsprit, afstandsmærker og retningsbestemte ruter igennem udstillingen. Næste udstilling åbner den 23/8.

Rosenbækhuset kan også fortsat lejes. Her skal afstandskrav samt ekstra hygiejne-tiltag naturligvis overholdes som på vores øvrige steder