KREO

Camps / musik / leg I KREOs kreative verden giver vi den gas med tema-camps til fordybelse, åbne værksteder til idérige udfoldelser og koncerter som du ikke har prøvet dem før. Derudover popper uanmeldte overraskelser op rundt omkring i bybilledet og skaber engagerende rum til sjov. Alt sammen aktiviteter, der skaber nye fællesskaber gennem interesser, […]

Camps / musik / leg

I KREOs kreative verden giver vi den gas med tema-camps til fordybelse, åbne værksteder til idérige udfoldelser og koncerter som du ikke har prøvet dem før. Derudover popper uanmeldte
overraskelser op rundt omkring i bybilledet og skaber engagerende rum til sjov. Alt sammen aktiviteter, der skaber nye fællesskaber gennem interesser, oplevelser og leg. Byens fedeste legeplads for børn og unge er en levende del af Kulturmaskinen i hjertet af Odense. Hos KREO er du selv en aktiv del af den oplevelse vi skaber sammen og her er også plads til dig. Nye idéer, nørderi og vilde tanker er drivkraften – kom og blive en del af (sommerens) inspirerende og kreative fællesskaber. Inde, ude, fremme i skoene og ud af boksen.

Vi ses til kreativ sommer i Odense i uge 31 og 32!

Du kan få det samlede overblik over aktiviteterne på kulturmaskinen.com/kreo