Sommeråbent i Kulturmaskinen

Sommeren er lidt anderledes i år. ”Turen går til…” står på bibliotekets hylder og samler støv, og de sydeuropæiske badestrande og lange turistkøer ved antikke seværdigheder er skiftet ud med ferie herhjemme – i sommerhuset, i haven, i din by. Hos Kulturmaskinen vil vi gerne give dig sommeroplevelser herhjemme! Derfor holder vi i år mindre […]

Sommeren er lidt anderledes i år. ”Turen går til…” står på bibliotekets hylder og samler støv, og de sydeuropæiske badestrande og lange turistkøer ved antikke seværdigheder er skiftet ud med ferie herhjemme – i sommerhuset, i haven, i din by.

Hos Kulturmaskinen vil vi gerne give dig sommeroplevelser herhjemme! Derfor holder vi i år mindre ferie end vi plejer, så du kan holde ferie hos os.

Vi har blandt andet musikoplevelser klar til dig, og så holder værkstederne åbent, så din sommer kan blive en kreativ en af slagsen – med veninderne, familien og dig selv. Måske skal i år været sommeren, hvor du lærer at dreje i ler og soler dig i haven i din drømmesommerkjole, du selv har syet? Giv dig i kast med dine egne projekter, tag med og lær noget nyt til en af vores workshops – kig forbi og nyd sommeren og vær kreativ med os!

Tekstilværkstedet

Uge: 27, 28 og 29
Mandag-Fredag, kl. 10-17

Uge: 30 og 31
Lukket

Se og tilmeld dig alle Tekstilværkstedets mange sommerworkshops her.

 

Lerværkstedet

Uge 27 og 30, 31
Mandag-Fredag, kl. 10-17

Uge 28 og 29
Lukket

Se øvrige sommerarrangementer her.