CORONAVIRUS: Kulturmaskinen lukker ned…

Nyeste status om, hvordan Kulturmaskinen forholder sig til Coronavirus. Opdateres løbende.

(English below)

Kære ven af Kulturmaskinen!

Vi holder lukket fra den 12. marts 2020 og minimum til og med 10. maj 2020.

På baggrund af statsministerens pressemøde mandag den 6. april 2020 fortsætter vi lukningen af Kulturmaskinens aktiviteter og arrangementer indtil foreløbig midt i maj. Det gælder fortsat både arrangementer, workshops, udstillinger, møder og værksteder.

Mange arrangementer har allerede fået nye datoer. Du kan løbende følge med på kulturmaskinen.com og på Kulturmaskinens sociale medier. Vi opfordrer naturligvis til at du beholder din billet (#beholddinbillet).

Købte billetter til Kulturmaskinens egne arrangementer, herunder også workshops på værksteder mv., refunderes løbende ved aflysninger. Bemærk at mange arrangementer i Kulturmaskinen arrangeres af eksterne arrangører. Hvad angår refusion for disse arrangementer, er dette et anliggende mellem dig som køber og den enkelte arrangør. Læg mærke til, hvem du har købt billetten af, inden du tager kontakt og afvent eventuelt information fra dem.

Lejere af Rosenbækhuset samt mødelokalerne i den pågældende periode får løbende refunderet deres leje.

Vi følger udviklingen tæt og forholder os løbende til den. Her på siden vil du løbende kunne finde de nyeste opdateringer.

Vi glæder os mere og mere, til at se dig igen. Vi får brug for at have det sjovt og dejligt sammen på den anden side af alt dette. ❤


Lukningen gælder alle Kulturmaskinens afdelinger, d.v.s.:

Tekstilværkstedet, Lerværkstedet, Frølageret, caféen/baren, Magasinet, Kunstbygningen Filosoffen, Rosenbækhuset, OFF – Odense Internationale Filmfestival, mødelokalerne og øvrige lokaler lejet ud til samarbejdspartnere.


English:

CORONAVIRUS: Kulturmaskinen is closed…

The newest update on how the coronavirus (covid-19) affects Kulturmaskinen. This page will be continuously updated.

Dear friend of Kulturmaskinen!

We are closed as of March 12, 2020 until at least May 10, 2020.

Based on the press conference held by the Danish Prime Minister on Monday April 6, 2020, all of Kulturmaskinen’s acitivities remain suspended.

Many shows have already been rescheduled. You can keep yourself up to date via kulturmaskinen.com and via our social media accounts.

Tickets to one of Kulturmaskinens own events, including workshops at Tekstilværkstedet and Lerværkstedet etc., will be refunded as soon as possible if cancellations are made. Note that many events taking place at Kulturmaskinen are arranged by external event organisers, not Kulturmaskinen. All matters concerning refunding of tickets to these events are between the ticket buyer and the different event organisers. Find out from whom you have bought your ticket before you make contact and await potential new information from them.

If you have rented Rosenbækhuset or one of our conference rooms during the closedown you will get your rent refunded as soon as possible.

We keep a close eye on the development of the situation and continuously adjust our actions accordingly. You will find the newest updates on this page.

We miss you more and more. Once we get to the other side of all this, we will all need to share some joyous moments together. ❤


All of Kulturmaskinens different departments are closed. This includes:

Tekstilværkstedet, Lerværkstedet, Frølageret, the café/bar, Magasinet, Kunstbygningen Filosoffen, Rosenbækhuset, OFF – Odense Internationale Filmfestival, our conference rooms and all other rooms rented by our partners.