Bliv frivillig og lav koncerter sammen med DanceLikaMonkey

Brænder du også for musik, og drømmer du om at skabe fede koncertoplevelser? Så kan du gøre det sammen med os, som en del af DanceLikaMonkey. Vi er et ungt frivilligt fællesskab, som med ildhu og kærlighed arrangerer koncertoplevelser i samarbejde med Kulturmaskinen i Odense. DanceLikaMonkey brænder for at skabe et unikt musikmiljø i Danmark, […]

Brænder du også for musik, og drømmer du om at skabe fede koncertoplevelser?

Så kan du gøre det sammen med os, som en del af DanceLikaMonkey.

Vi er et ungt frivilligt fællesskab, som med ildhu og kærlighed arrangerer koncertoplevelser i samarbejde med Kulturmaskinen i Odense. DanceLikaMonkey brænder for at skabe et unikt musikmiljø i Danmark, og vi står bag mange slags koncerter, fra de store koncerter på Magasinet til mere intime koncerter i Frølageret på Kulturmaskinen.

DanceLikaMonkeys koncerter er en god blanding af kendte navne og de lidt nyere navne i branchen. Vi forsøger at spotte de kommende stjerner, så vi kan præsentere dem helt friske og for første gang i Odense. Vi har eksempelvis tidligere præsenteret navne som Mads Langer, Scarlet Pleasure, Alex Vargas, Phlake, Benal og Karl William.

Vi er ca. 35 musik passionerede unge, lige nu i alderen 18 – 29 år, som i fællesskab står bag ca. 16-20 koncerter om året, og nu har vi brug for dig!

Som frivillig i DanceLikaMonkey er det ikke et krav, at du kan være med til hver koncert, men når du er med, skal du være klar på at få masser af ansvar, og du vil få mange forskelligartede opgaver på en koncertdag. Vi løser blandt andet følgende opgaver:

  • Planlægning af arrangementsafvikling (afviklere)
  • Promovering / markedsføring
  • Klargøring af lokaler
  • Forplejning af band + frivillige
  • Stagehands
  • Lysteknik
  • Foto og video
  • Garderobe
  • Bar
  • Oprydning og rengøring

Vores afviklere af koncerterne er også frivillige. De har været med over en længere periode og har fuldstændig styr på, hvad der skal til for at skabe den bedste koncertoplevelse for frivillige, band og publikum. De har ansvaret for afviklingen med ledelse af de andre frivillige, kontakt til band, tourmanager og teknikere – et ret stort ansvar som for nogle frivillige kan være en meget attraktiv måde at prøve sig selv af på.

Vil du være en del af abefamilien? Så smid en mail til os og fortæl lidt om dig selv. Er du toptrænet i at stå i bar? Tager du fede billeder? Har du en lys- og lydtekniker i maven? Ved du lige, hvordan man skal få bandet til at føle sig godt tilpas? Eller vil du gerne prøve og lære det og alt det andet, der ligger bag en koncert? Erfaring fra branchen er ikke et krav – for alle er velkomne! Er du interesseret, så smid en mail til Sidsel Linea Olesen på: silo@odense.dk

Vi glæder os til at få dig med på holdet!