Lukker Kulturmaskinen?

Vi modtager masser af henvendelser fra bekymrede borgere, brugere og gæster, der læser om de store besparelser i Odense kommune, som i den grad også kommer til at ramme vores mange aktiviteter. Som det ser ud nu skal vi spare 1.5 mio, ca. 17,5% af vores netto budget (eks. husleje mv.), og det kommer helt […]

Vi modtager masser af henvendelser fra bekymrede borgere, brugere og gæster, der læser om de store besparelser i Odense kommune, som i den grad også kommer til at ramme vores mange aktiviteter.

Som det ser ud nu skal vi spare 1.5 mio, ca. 17,5% af vores netto budget (eks. husleje mv.), og det kommer helt sikkert til at kunne mærkes, men… vi lukker ikke 😊

Kulturmaskinen har årligt 175.000 gæster fordelt på vores forskellige afdelinger: Magasinet, Frølageret, OFF, Kunstbygningen Filosoffen, børnearrangementer, Sommer i Farvergården, 3 unikke værksteder og Rosenbækhuset.

Den endelige beslutning er ikke truffet endnu og vi arbejder fortsat hver dag for at være byens sprudlende kulturhus med alt det bedste til dig!

 

Lukker Kulturmaskinen?